Η intel ρίχνει στη μάχη τη νέα γενιά επεξεργαστών Cascade-Lake-X


Cascade-Lake-X με διπλάσια απόδοση  προς τιμή

Η Intel προσπαθεί να ταράξει στα νερά και να κερδίσει χαμένο έδαφος ρίχνοντας στη μάχη των επεξεργαστών την νέα γενιά Cascade-Lake-X, υποσχόμενη πως θα έχει διπλάσια απόδοση προς την τιμή τους σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Skylake-X και καλύτερη απόδοση προς κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους AMD threadripper.

Δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα προδιαγραφές των νέων επεξεργαστών, όμως γνωρίζοντας πως δεν έχει αλλάξει τεχνολογία και παραμένει στα 0,14mm μπορούμε να υποθέσουμε πως η νέα γενιά επεξεργαστών της intel θα έχει μια μικρή αύξηση στην απόδοση, και μια γενναία μείωση στις τιμές, προκειμένου να ταράξει τα νερά και να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως θα υποστηρίζονται σε socket LGA 2066 και θα είναι συμβατοί με μητρικές intel x299. Επιβεβαίωσε πως οι νέοι επεξεργαστές θα βγούνε στην αγορά τον Οκτώβριο, άρα λίγη υπομονή και θα γνωρίζουμε ακριβώς τις προδιαγραφές των νέων της επεξεργαστών αλλά και το κυριότερο, την πολλά υποσχόμενη τιμή τους.  

Post a Comment

0 Comments